Risotto z owocami morza – do kuchenki mikrofalowej

3 KOLORY RISOTTO  z owocami morza do kuchenki mikrofalowej
Nowa linia włoskich dań z ryżem i owocami morza Primefrost do szybkiego przygotowania w kuchence mikrofalowej. Produkty wyróżnia oryginalny i tradycyjny smak w połączeniu z innowacyjną techniką produkcji i ekspresowym czasem przygotowania.

Zamrożony produkt należy wyjąć z kartonika, następnie w opakowaniu foliowym (nie przekłuwać folii) włożyć do kuchenki mikrofalowej, ustawić moc 650 W na 6 minut. Gotowe danie odstawić na 1-2 minuty i zdjąć folię. Wymieszać zawartość opakowania (owoce morza z ryżem i sosem) i przełożyć na talerzyk. Można podawać posypane świeżymi ziołami.

Ryż jest idealnie sypki i jednocześnie miękki, sos delikatny, a owoce morza soczyste i pełne smaku.

Risotto z małżami, krewetkami, pomidorami i czerwonym sosem

Masa netto: 250 g
Opakowanie zbiorcze: 10 szt.

Risotto z kalmarami, kałamarnicą, krewetkami, małżami i białym sosem

Masa netto: 250 g
Opakowanie zbiorcze: 10 szt.

Risotto z kalmarami,zielonym groszkiem, małżami, krewetkami i żółtym sosem

Masa netto: 250 g
Opakowanie zbiorcze: 10 szt.