Linia dań według oryginalnej włoskiej receptury. Popularne w regionie włoskiego San Benedetto Del Tronto gatunki ryb w warzywami, doprawione bulionem rybnym i siekaną pietruszką.
Wyjątkowo smaczne, szybkie w przygotowaniu – na patelni, pełne naturalnych składników!
„Di Scombro” Filety z makreli z pieczarkami i zielonym groszkiem, SGATTONI
Masa netto: 300 g
Opakowanie zbiorcze: 10 szt.
„Catalan” Filety z karmazyna cebulą i oliwkami, SGATTONI
Masa netto: 300 g
Opakowanie zbiorcze: 10 szt.
„Pizzaiola” Filety z morszczuka z pomidorami i czarnymi oliwkami, SGATTONI
Masa netto: 300 g
Opakowanie zbiorcze: 10 szt.
“Bosco di mare” Filety z morszczuka z pieczarkami i zielonym groszkiem, SGATTONI 300 g
Masa netto: 300 g
Opakowanie zbiorcze: 10 szt.