Dziękujemy za udział w naszym konkursie „Przepis na BIO krewetkę”!
Pomysły na przygotowanie wspaniałych dań nas zaskoczyły i zachwyciły. Trudno było jednogłośnie podjąć decyzję i wybrać tylko kilka wśród tylu wspaniałych propozycji. Obrady jury konkursowego trwały długo, na szczęście udało się wyłonić zwycięzców
. Ubolewamy nad tym, że mogliśmy nagrodzić tylko kilka osób.
Zwycięzcy:
I miejsce – Katarzyna Michalska
– za oryginalne podejście do gofrów, połączenie krewetek z chorizo i cały wachlarz nieoczywistych połączeń smaków
II miejsce – Magdalena Kaczmarek
– za kokosowe krewetki z sosem mango na sałatce – palce lizać!
III miejsce – Iza Radomska
– czy można zjeść drożdżówkę z krewetkami? Teraz wiemy, że tak! I te krewetki z szafranowym makaronem lasagne.
Jury postanowiło wyróżnić dwie osoby dodatkowo i przyznać im nagrody w postaci bonów o wartości 100 PLN do zrealizowania w sieci Sephora.
Wyróżnienia:
Agata Moryson – zachwyciły nas krewetki w sosie z chorizo i limonkowym ryżem
Anna Mucha za niesamowite krewetki z sosem malinowo – granatowym
Wszystkim zwycięzcom gratulujemy!
Zasady konkursu były proste:
Zasady:
- kup krewetki BIO marki Primefrost i zachowaj paragon,
- ugotuj coś pysznego wg własnego pomysłu
- zrób zdjęcie
- pod postem konkursowym wrzuć zdjęcie razem z przepisem
- kliknij aby przejść na post konkursowy na Facebook -> post konkursowy
- kliknij aby przejść na post konkursowy na Instagram-> post konkursowy
Możesz dodać wiele przepisów – każdy z nich weźmie udział w konkursie, jednak jeden uczestnik może wygrać jedną nagrodę
Konkurs trwał od 15.11.2021 do 15.12.2021 roku
Do wygrania były bony do Media Markt o wartości:
I miejsce – 2 500 PLN
II miejsce – 1 000 PLN
III miejsce – 500 PLN
Rozstrzygnięcie konkursu nastąpiło 17 grudnia br.