Tagliatelle pełnoziarniste z krewetkami BIO od Misi Śniegockiej

Tagliatelle z krewetkami BIO
Tagliatelle z krewetkami BIO fot. Misia Śniegocka

Tagliatelle pełnoziarniste z krewetkami BIO od Misi Śniegockiej

Składniki:

70g makaronu tagliatelle pełne ziarno 

Krewetki BIO od @primefrostpolska – najlepsze krewetki mrożone jakie jadłam.

Cebula 

Czosnek 

Pietruszka natka 

Pomidorki cherry 

Cukinia 

Wino białe wytrawne 

Łyżka oliwy z oliwek

Parmezan 

Przygotowanie:

Makaron ugotować. Na patelni na oliwie przesmażyć cebulkę i czosnek. Dodać pomidorki i cukinię, a gdy będą miękkie dodajemy również krewetki BIO. Chwilkę smażymy i przyprawiamy. Dodajemy pietruszkę i makaron, podlewamy winem. Gdy wyparuje posypujemy parmezanem i gotowe.

Dla mnie idealnie.

Serdecznie zapraszamy do zakupu naszych -> BIO Krewetek

Wszystkie przepisy z BIO Krewetkami Primefrost